+32 2 524 07 83 info@omatrading.com

OMA Trading, uw partner voor kwalitatieve etnische voedingsproducten.

In het hart van Brussel, al meer dan 15 jaar, verkoopt OMA Trading een veelheid aan producten voor de ethische markt. Van olijfolie tot thee, inclusief gedroogd fruit… OMA Trading is uw referentie voor kwaliteit in producten met verre smaken. Bezoek onze winkel om de producten te vinden die bij u passen.

Meer wetenE-shop

Omdat kwaliteit onze prioriteit is, streven we er altijd naar de beste producten te vinden.

Online bestellen

Ervaar ongeëvenaard gemak door online te bestellen bij OMA Trading. Blader door onze gevarieerde catalogus, selecteer uw favoriete producten en plaats uw bestelling met slechts een paar klikken. We garanderen u een snelle en betrouwbare levering, waar u ook bent in België en andere regio’s. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Persoonlijke service, aangepast aan uw verwachtingen.

Ons team

Ons team, experts in etnische producten, vormt het hart van ons bedrijf. Beschikbaar in persoon of telefonisch, staan ze klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar producten en diensten die aan uw behoeften voldoen.

Producten van kwaliteit

Kwaliteit staat centraal in onze aanpak. Elk product wordt zorgvuldig gekozen om aan uw behoeften te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen.

Snelle levering

Punctualiteit en betrouwbaarheid in levering zijn van het grootste belang bij OmaTrading. We verbinden ons ertoe u een snelle en efficiënte leveringsdienst te bieden, zodat uw bestellingen altijd op tijd aankomen.

Online bestellen

Bestel eenvoudig online bij OmaTrading. Onze vereenvoudigde gebruikersinterface zorgt voor een snelle en aangename winkelervaring.

Ons uitgebreide assortiment

OMA Trading, groothandel gespecialiseerd in etnische voedingsproducten, biedt u een uitgebreide keuze. Verken ons assortiment onder onze exclusieve merken zoals Tayba, Zitouna, Hayatti en vele anderen. Van authentieke ingrediënten tot exotische lekkernijen, we bieden u een zorgvuldig samengestelde selectie om u in staat te stellen maaltijden te creëren doordrenkt met smaken van over de hele wereld.

Wilt u meer weten

Onze waarden

Bij OMA Trading rijmen onze producten met kwaliteit en variëteit. We zetten ons in om voortdurend de beste producten te zoeken om u een rijke culinaire ervaring te bieden. Onze toewijding aan integriteit, betrouwbaarheid en klantenservice vormt het fundament van ons bedrijf. Kom deze passie met ons delen.