+32 2 524 07 83 info@omatrading.com

Onze merken

Bekijk al onze merken hieronder

Neem contact met ons op

Chay Laayoune

Bij Oma Trading willen we bovenal uitzonderlijke producten ontdekken. Met Chay Laayoune kunt u Azië verkennen en genieten van de unieke smaken van de goede groene thee uit China! Meer dan alleen een drank, thee is overal ter wereld het onderwerp van een echte ceremonie. Als sociaal bindmiddel brengt het mensen samen en draagt het bij aan de toenadering van de gemeenschap. Daarom wordt het al bijna 4000 jaar in China geconsumeerd. Thee maakt ook integraal deel uit van de Indiase, Maghrebijnse en Engelse cultuur. Onmiddellijk na de oogst gerold en nauwgezet gedroogd, verleiden de groene theeën die wij aanbieden niet alleen door hun subtiele smaak, maar ook door hun conserveringskwaliteiten. Ze kunnen dus lang bewaard worden zonder hun pracht te verliezen.

Thee Hayatti

PVoor de Thee Hayatti worden de grondstoffen met grote nauwkeurigheid geselecteerd. De theeblaadjes worden voornamelijk met de hand geplukt en komen uit het Verre Oosten, China. De verpakking gebeurt in een ergonomische doos, verpakt in een luchtdichte zak om de authentieke smaken van de Thee Hayatti te behouden.

Hayatea

De tevredenheid van uw klanten hangt noodzakelijkerwijs af van de kwaliteit van uw gerechten, maar ook van de kwaliteit van de drankjes die u aanbiedt. Daarom is het belangrijk om altijd een gevarieerde selectie van koude of warme dranken in uw etablissement te hebben. Verfrissend of gezellig, rustgevend of opwekkend, ze zullen uw klanten in staat stellen om een moment te beleven dat aan hun verwachtingen voldoet.

Zitouna Olive

Het fruit van de olijfboom wordt veel geconsumeerd in mediterrane landen, de olijfcultuur neemt een enorme plaats in het mediterrane landschap in. Iedereen kent de heilzame effecten van de olijf en zijn olie op de gezondheid.

Tagine

Geteeld onder alle breedtegraden, bieden peulvruchten een opmerkelijk scala aan vormen, smaken en kleuren. Breed gebruikt in de oosterse gastronomie, brengen ze hun delicate smaken naar vlees- of visgerechten, maar ook naar salades, puree en stoofschotels. Om hun smaak te versterken, worden ze traditioneel begeleid door kruiden en specerijen. Rijk aan eiwitten, ijzer en vitamines, zijn peulvruchten tegenwoordig verkrijgbaar in duizenden soorten. Het is deze diversiteit waarvan Oma Trading wil dat u ervan profiteert.

Tagine Epices

Sinds de eerste oogst van peperkorrels zo’n 4000 jaar geleden, vormen specerijen een van de fundamenten van onze gastronomie. Ze worden gebruikt om de smaak van een gerecht te verheffen of voedsel te bewaren, en hebben de tand des tijds en beschavingen doorstaan om echte begeerde objecten te worden. Naast hun smaakkwaliteiten worden specerijen ook gewaardeerd. Tegenwoordig is het eenvoudigweg onmogelijk om een maaltijd voor te stellen zonder een snufje specerijen toe te voegen, elk met erkende medicinale eigenschappen. Sommige worden gewaardeerd om hun zuiverende of diuretische eigenschappen, terwijl andere verleiden met hun tonische, stimulerende of vetverbrandende eigenschappen.